Vi är Ung cancer.


Kunskap är makt. Kärlek är grundläggande. Inställning är allt. Vi är Ung Cancer.

Vi finns här från första stund, från första oron, från första beskedet. För att hålla dig i handen, prata om din rädsla och ge dig information. Vi tror på ärlighet. Vi tror på att säga som det är och våga stå upp för det man vill ha och behöver. När du inte orkar kräva det – då gör vi det åt dig.
Vi tror på kärlek. Kärlek till varandra, kärlek till livet. Vi tror på kärlekens makt att kunna trösta, kunna läka, kunna hela. Kärlek som inte kräver någonting tillbaka.
Vi godtar inga ursäkter, vi tar ingen skit. Vi vet att du förtjänar det bästa och ska se till att du får det. Inom vården, på arbetsmarknaden, i skolan och i din rehabilitering.
Vi förstår vikten av att fokusera på rätt saker. Att få hjälp med de praktiska bitarna och se till att alla runt dig förstår sin uppgift.
Vi vet vikten av kunskap. Hur den minskar rädsla och ger dig makten att fatta beslut. Och vi vet att kampen aldrig tar slut. Cancer kan lämna din kropp, men den lämnar aldrig ditt liv.
Vi tror på kämparglöd. Inte medömkan. Vi tror på att få människor runt omkring dig att slåss med dig, inte tycka synd om dig. Det här är ditt livs fight och du ska inte kriga ensam.

Vi är Ung Cancer.


Kommentarer
Postat av: alma

sv: Jaa verkligen, det var på tiden!! kram

2013-04-08 @ 10:05:34
URL: http://almawiola.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0